0
Mijn winkelwagen

Je winkelwagentje is leeg.

0

I.v.m. Vakantiesluiting zijn wij gesloten van donderdag 18 juli t/m zondag 11 augustus

5 Bizarre chocoladerepen

Chocoladerepen komen traditiegetrouw in drie smaken: melk, wit en puur. Natuurlijk zijn er ook chocolademerken die karamel in de chocoladereep stoppen of  brokjes speculaas. Hier hoeft het echter niet op te houden. Over de hele wereld bedenken en produceren chocoladefabrikanten de meest bizarre smaken om in hun chocolade te stoppen. In dit blogbericht presenteren we de vijf meest opzienbarende chocoladerepen.

Groene chocolade

Deze chocolade wordt gemaakt door een combinatie van groene thee en witte chocolade. Hoewel een kopje thee makkelijk gecombineerd kan worden met een lekker stukje chocolade, is het samenvoegen van deze twee smaken toch een moedige stap. Deze chocolade is dankzij zijn kleur een groot succes. Wie een groene chocoladereep wil eten moet er wel wat voor over hebben: ze zijn enkel verkrijgbaar in Japan.

groenechocolade

Bacon met chocolade

Bacon; het is heerlijk! Lekker op een gebakken eitje of gewoon los. Maar om het nou te combineren met chocolade? Dit idee weerheild chocolade fabrikant Vosges Haut-Chocolat er niet van om het toch te proberen. Volgens de makers van de baconchocolade is de rokerige smaak van de bacon een perfecte combinatie met de zoete chocolade.

baconchocolade

Pittige chocolade

Iedereen die wel eens in een sushi restaurant is geweest, is bekend met wasabi. Dat pittige bijgerecht waar je heel voorzichtig mee moet zijn.  Volgens de maker levert de combinatie van donkere chocolade en wasabi een heerlijk smeuïge smaak op met een subtiel kruidige nasmaak.

pittigechocolade

Kaaschocolade

Het enige dat chocolade en kaas met elkaar gemeen hebben is dat ze allebei als fondue kunnen worden gebruikt. Maar in Japan gaan ze verder. Daar stoppen ze beide producten in dezelfde reep. Naar verluid is de reep erg zeldzaam en maken mensen er een sport van om ze te vinden. Of de reep gezocht wordt vanwege de smaak of juist de zeldzaamheid laten we maar even in het midden.

kaaschocolade

Kamelenchocolade

Deze chocolade is niet gemaakt van kamelen, maar wel van kamelenmelk. De melk van een kameel is enorm voedzaam, maar er zullen toch veel mensen zijn die twee keer zullen nadenken voordat ze hier een hap van nemen. Wie nieuwsgierig is om deze chocolade te proberen moet vooral goed rondkijken in de duty free zones op vliegvelden.

kamelenchocolade

Geeft u toch liever de voorkeur aan de meer traditionele smaken? Bij Choco Paradijs bieden wij een groot assortiment chocolade van hoogstaande kwaliteit. Ideaal als relatiegeschenk en als bijzondere traktatie.

Vorige Volgende

Persoonlijk advies?

Bel 0031 (0)36 - 53 49 687

Fairtrade

Eerlijke chocolade

Logo chocolade

Gratis bedrukt met uw logo

Klantenervaringen

Klanten waarderen ons met een 9,4